۱-رشد کسب و کار مانند رشد گیاهان زمان می طلبد تا درختی بلند و تنومند شود.در نتیجه گاه رشد آنها بسیار است و گاه اندک و گاه هیچ.نسبت به رشد کسب و کار خود همان اندازه صبور باشید که نسبت به رشد بذر درخت بلوط یا کاج صبر به خرج دهید.
۲-هر کسب و کاری برای رشد از سه مرحله نوزادی و نوجوانی و پختگی می گذرد تا تکامل یابد.در دوران نوزادی مدام باید به آن خوراک رساند و از آن پرستاری کرد.باید پیوسته به آن کمک و رسیدگی کنید بی آن که انتظار بازگشتی داشته باشید
وقتی کسب و کار به دوران نوجوانی رسید می تواند روی پای خود بایستد و از خود حمایت کند.نکته مهم این است که در این مرحله با آن مانند کسب و کاری پخته و تکامل یافته رفتار نکنید.چون هنوز جوان است بکوشید از آن برداشت ننمایید یا برداشت شما اندک باشد.مراقب باشید که در گسترش کارتان شتاب نورزید.رشد باید آهسته و پیوسته باشد.
۳-اگر تجسمتان نیرومند باشد و آن را در ذهنتان محظوظ نگاه دارید به هدفهایتان خواهید رسید و کسب و کارتان به مرحله پختگی دست خواهد یافت و چنان قدرتمند خواهد شد که خواهد توانست از خودتان و بسیاری از افراد دیگر به وفور حمایت کند.
۴-وقتی کسب و کارتان به مرحله پختگی رسید پولتان را خردمندانه خرج کنید.همواره مبلغ قابل ملاحظه یی را به عنوان ذخیره نگاه دارید تا کسب و کارتان مواقع دشوار را آسانتر تاب آورد.احتمالاً زمان های دشوار نیز وجود خواهد داشت.کسب و کارهایی که نقدینگی قابل توجهی را ذخیره کرده اند می توانند تمام این دوره ها را تاب آورد.
۵-باید پس انداز داشته باشید تا بتوانید از آن برداشت کنید،و حتی در صودت لزوم به شرکت خود وام دهید.نگذارید دچار پرداخت اقساط ماهانه شوید.قروض خود را بپردازید.
۶-به محض اینکه شرکت شما سودآور شد ۱۰ درصد از آن سود را ببخشایید.دست کم ۵ درصد از سود شرکت خود را به سازمان های ارزشمند غیر انتفاعی هدیه کنید.۵ درصد را نیز به کارمندان و دوستان و خویشاوندان و سایر افراد سزاوار و برای دلایل نیکو اهدا کنید.هر چه بیشتر ببخشید بیشتر می ستانید،و نه تنها از نظر مالی بلکه موهبتهای مهمتری چون رضایت و خرسندی و توفیق و شادمانی و محبت را .